Zöldséges kaják

Töltött padlizsán

2013.01.20 17:27
TÖLTÖTT PADLIZSÁN Hozzávalók: 4 közepes padlizsán, só, bors, szójaszósz olaj, 50 dkg darált hús, 3 tojás, 1-2 zsemle, fokhagyma, reszelt sajt. Készítése: A padlizsánokat félbevágjuk, magvas belsejét kiszedjük, sóval-borssal megszórjuk, szójaszósszal vékonyan megkenjük. Elkészítjük a fasírozottra...

Zöldborsópörkölt

2013.01.20 17:26
ZÖLDBORSÓPÖRKÖLT Hozzávalók: 50 dkg zöldborsó, tejföl, só, pirospaprika, vöröshagyma, fokhagyma, vegeta, liszt, olaj, paprika, paradicsom. Készítése: A hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a pirospaprikát  –paprikát- paradicsomot, ha van otthon, de el is maradhat-. Hozzáadjuk a borsót. Ha...

Gombás rakott kifli

2013.01.20 17:26
GOMBÁS RAKOTT KIFLI Hozzávalók: 7 szikkadt kifli, 3 dl tej, vöröshagyma, olaj, 2 sárgarépa, 30 dkg gomba, 5 tojás, 3 dl tejföl, 10 dkg füstölt sajt, 1 mk pirospaprika, bazsalikom, só, bors, vaj. Készítése: Tojásokat keményre főzzük, felkarikázzuk. Vöröshagymát megdinszteljük, rátesszük a...
<< 1 | 2