Zöldséges kaják
Töltött padlizsán
2013.01.20 17:27
TÖLTÖTT PADLIZSÁN
Hozzávalók:
4 közepes padlizsán, só, bors, szójaszósz olaj, 50 dkg darált hús, 3 tojás, 1-2 zsemle, fokhagyma, reszelt sajt.
Készítése:
A padlizsánokat félbevágjuk, magvas belsejét kiszedjük, sóval-borssal megszórjuk, szójaszósszal vékonyan megkenjük.
Elkészítjük a fasírozottra...
Zöldborsópörkölt
2013.01.20 17:26
ZÖLDBORSÓPÖRKÖLT
Hozzávalók:
50 dkg zöldborsó, tejföl, só, pirospaprika, vöröshagyma, fokhagyma, vegeta, liszt, olaj, paprika, paradicsom.
Készítése:
A hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a pirospaprikát –paprikát- paradicsomot, ha van otthon, de el is maradhat-.
Hozzáadjuk a borsót. Ha...
Gombás rakott kifli
2013.01.20 17:26
GOMBÁS RAKOTT KIFLI
Hozzávalók:
7 szikkadt kifli, 3 dl tej, vöröshagyma, olaj, 2 sárgarépa, 30 dkg gomba, 5 tojás, 3 dl tejföl, 10 dkg füstölt sajt, 1 mk pirospaprika, bazsalikom, só, bors, vaj.
Készítése:
Tojásokat keményre főzzük, felkarikázzuk.
Vöröshagymát megdinszteljük, rátesszük a...