Gesztenyés babapiskóta

2013.02.04 15:56

Hozzávalók:

5 dl tej, 1 cs. vaníliás puding, babapiskóta, 1 cs gesztenyemassza, mazsola, 5 dkg vaj, 5 dkg porcukor, rum.

Készítése:

  • A mazsolát forró vízbe beáztatjuk, majd leszűrjük, ráöntjük a rumot.
  • A tejből, cukorból elkészítjük a pudingot.
  • A gesztenyemasszát kikeverjük a puha vajjal, adhatunk hozzá a pudingból, hogy jól kenhető legyen.
  • Egy tál aljára terítjük a pudingot, majd egy sor babapiskótát, tejjel meglocsolhatjuk kissé, rásimítjuk a gesztenyemasszát.
  • Rászórjuk a rumos mazsolát.
  • Babapiskótával folytatjuk a rétegezést, stb, stb.
  • A maradék puding legyen az utolsó réteg. tetejére reszelhetünk gesztenyét, vagy csokit.
  • Hűtőben hagyjuk összeérni.