Gesztenyés babapiskóta
2013.02.04 15:56
Hozzávalók:
5 dl tej, 1 cs. vaníliás puding, babapiskóta, 1 cs gesztenyemassza, mazsola, 5 dkg vaj, 5 dkg porcukor, rum.
Készítése:
- A mazsolát forró vízbe beáztatjuk, majd leszűrjük, ráöntjük a rumot.
- A tejből, cukorból elkészítjük a pudingot.
- A gesztenyemasszát kikeverjük a puha vajjal, adhatunk hozzá a pudingból, hogy jól kenhető legyen.
- Egy tál aljára terítjük a pudingot, majd egy sor babapiskótát, tejjel meglocsolhatjuk kissé, rásimítjuk a gesztenyemasszát.
- Rászórjuk a rumos mazsolát.
- Babapiskótával folytatjuk a rétegezést, stb, stb.
- A maradék puding legyen az utolsó réteg. tetejére reszelhetünk gesztenyét, vagy csokit.
- Hűtőben hagyjuk összeérni.