Kukoricás tonhalkrém
2014.01.20 19:37
-
320 g tonhalkonzerv (ez két kis konzerv, készítettem már olajosból és vizesből is)
-
250 g csemegekukorica (konzerv)
-
2 db főtt tojás (elhagyható)
-
4 ek majonéz
-
2 ek mustár
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
hirdetés
elkészítés
- A tonhalkonzervet lecsöpögtetjük, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a feldarabolt tojást, és egy villával alaposan szétnyomkodjuk őket.
- Hozzáadjuk a majonézt, mustárt, sót, borsot, alaposan összekeverjük.
- Ha már a tojás és a tonhal is nagyon apró, óvatosan belekeverjük a lecsöpögtetett konzerv kukoricát.
- Tálalás előtt pár órára hűtőbe tesszük.
- Pirítóssal tálaljuk.