Májas rakott burgonya
2013.01.20 17:23
MÁJAS RAKOTT BURGONYA
Hozzávalók:
80 dkg burgonya, 50 dkg csirkemáj, 30 dkg gomba, vöröshagyma, tejföl, reszelt sajt, só, bors, majoránna, metélőhagyma-vagy póré, olaj, tejföl.
Készítése:
- A burgonyát héjában megfőzzük, kihűtjük, felszeleteljük.
- A hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a hagymát, majd a felszeletelt gombát, a darabolt csirkemájjal összesütjük, fűszerezzük.
- Az edényt kikenjük, beletesszük a felszeletelt burgonyát,rátesszük a petrezsemzöldet, és a metélőhagymát, majd ráöntjük a ragut. Tejfölt tehetünk erre a rétegre is.
- Burgonyát rátesszük a ragura, ha maradt a hagymából tehetünk rá, ízesített tejföl következik, majd a reszelt sajt.
- Előmelegített sütőbe téve 40-45 percig sütjük.