Tortillatekercs csirkesalátával

2013.05.13 19:03

Hozzávalók: 40 dkg csirkemell, 1 joghurt, 2 ek magos mustár, fél fej jégasaláta, fél kígyóubi, 2 szál zeller, 10 dkg mag nélküli szőlő, 8 db tortilla,

olívaolaj, só-bors.

Készítése:

  • Joghurtot és a mustárt egy tálban összekverni.
  • Csirkemellet kockára vágni, olívaolajon megsütni, sóval-borssal ízesítjük.
  • Összekeverjük a húst és a mustáros joghurtot.
  • Az uborkát vékony csíkokra vágjuk, szárzellert felkarikázzuk, szőlőt kimagozzuk.
  • A tortillalapokat palacsintasütőben egyesével felmelegítjük.
  • Tölcsért formálunk belőle.
  • Betöltjük a felvágott zöldségeket és a joghurtos húst.