Tortillatekercs csirkesalátával
2013.05.13 19:03
Hozzávalók: 40 dkg csirkemell, 1 joghurt, 2 ek magos mustár, fél fej jégasaláta, fél kígyóubi, 2 szál zeller, 10 dkg mag nélküli szőlő, 8 db tortilla,
olívaolaj, só-bors.
Készítése:
- Joghurtot és a mustárt egy tálban összekverni.
- Csirkemellet kockára vágni, olívaolajon megsütni, sóval-borssal ízesítjük.
- Összekeverjük a húst és a mustáros joghurtot.
- Az uborkát vékony csíkokra vágjuk, szárzellert felkarikázzuk, szőlőt kimagozzuk.
- A tortillalapokat palacsintasütőben egyesével felmelegítjük.
- Tölcsért formálunk belőle.
- Betöltjük a felvágott zöldségeket és a joghurtos húst.